8 Eylül 2022 Perşembe

Yikanabilir halı, koridor halısı, eskitme halı

KORİDOR HALILARI İlk izlenimlerle ilgili klişenin farkındasınız. Tüm eviniz için tonu ayarlamak fuaye ile başlar. Güçlü ifade parçalarından yumuşak ve sade nötrlere kadar, ziyaretçilerinize kapınıza girdikleri andan itibaren "vay" hissi vermek için ideal olan bir halı seçkisine sahibiz. İşte ideal koridor halısını seçmek için bazı ipuçları. Eskitme halı
  • Koridorunuzda dikkat çekici bir desene veya renge sahip bir halı kullanarak kendinizi ifade edin. Koridorlar genellikle diğer odalardan daha küçüktür, bu nedenle, yerinde görünmeden çarpıcı bir tasarım kullanabilirsiniz.
  • Elegant da basit olabilir. Sofistike bir koridor halısına hassasiyet vermek için nötr tonda veya düz bir tonda bir halı kullanın. Tasarımı bitirmek için küçük bir tezgah veya masa ve biraz sanat eseri ekleyin.
  • Daha geleneksel bir görünüm istiyorsanız, oryantal veya fazla boyanmış bir koridor halısı seçin. Geleneğe saygı gösterirken çeşitli tasarım türleriyle uyum sağlayabildikleri için bu zamansız stiller nesiller boyu favori olmuştur.
SIZING YOUR ENTRY RUG Genel bir kural olarak, halının kenarı ile duvar arasında en az 18 ila 24 inç zemin boşluğu olmalıdır. Daha küçük odalar olsa da, daha azıyla kurtulabilir. Yıkanabilir halı
  • Geleneklere göre koridor kiliminiz koridorunuz ile aynı şekle sahip olmalıdır. Dikdörtgen giriş için dikdörtgen giriş halısı seçin.
Beklenmedik bir dokunuş için giriş yoluna yuvarlak veya kare bir halı koyabilirsiniz.
  • 80x150 cm giriş halısı, küçük bir fuaye için ideal boyutta olmalıdır. Odanıza tam olarak uyacak ölçüyü ölçü alarak belirleyebilirsiniz. Uzun, dar giriş yolları için bir giriş yolluk halısı kullanılması tavsiye edilir. Yolluk, küçük bir alanın daha büyük, daha az yankılı ve gürültülü görünmesine yardımcı olur.
Bir giriş yolu halısı seçmeyle ilgili daha fazla ipucu için, yikanabilirhalilar.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder