4 Ocak 2018 Perşembe

Son medya , Ekonomi haberleri , Gündem haberleri



Türkiye Gündemi

Türkiye ve dünyada yaşanan olayları anlık ve sıcağı sıcağına takip etmek isteyenler için sonmedya haber sitesi, özgün haber dili ve tarafsız habercilik anlayışıyla okuyucularına farklı bir alternatif sunuyor. Günümüzün yanlı ve taraflı habercilik anlayışından uzak bir duruşu olan sonmedya’nın çok yönlü ve zengin haber içeriği, siyasetten sanata, spordan magazine, ekonomiden sağlığa, teknolojiden yaşama pek çok kategoriyi içermekle birlikte, benzersiz içerik üreten özel haber ve kültür-sanat röportajlarıyla da ön plana çıkmasını sağlıyor.

Dünyadaki Gelişmeler

Dünyadaki çarpıcı olay ve durumlar hakkında hazırladığı haberlerin yanı sıra, Ortadoğu, Avrupa ve Amerika’da yaşanan son dakika gelişmelerini de okuyucularına saniyesi saniyesine aktaran sonmedya’nın sürekli güncellenen haber içerikleri, kapsamlı bilgi edinmek isteyenler için de farklı bir seçenek oluşturuyor.

Ekonomi Haberleri

Ekonomi alanında yaşanan gelişmeler; ülkedeki ekonomik atılımlar, döviz kurunda son durum, altın fiyatları, borsada yaşananlar, merkez bankası açıklamaları, sanal paranın seyri, işçi-işveren ilişkileri gibi birçok konuda okuyucular, sonmedya haber sitesinde aradıkları her şeyi bulabilirler.  

Spor Haberleri

Son medya’da Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası ile Avrupa Şampiyonası futbol karşılaşmalarının yanı sıra, Türkiye’deki başarılı sporcularla ilgili (tenis, jimnastik, güreş vb.) haberler de takip edilebilmektedir.

Magazin Haberleri

Türkiye ve dünyadaki ünlü isimlerin; sinema ve dizi oyuncuları, tanınmış simalar, mankenler, sporcular, şarkıcı ve müzisyenler hakkında günlük çarpıcı olayları anlık olarak izleyebilirsiniz.

 

Kültür-Sanat

Sonmedya haber sitesinde, Türkiye ve dünyadaki konserler, festivaller, sinema, tiyatro ve kitap alanındaki gelişmeler, yenilikler ve etkinlikler hakkında renkli ve eğlenceli sayfalar okuyucular için düzenli olarak güncellenmektedir.  

Teknoloji

Dünya çapında gelişen ve değişen teknolojik ilerlemeler; sosyal medya ve bireysel kullanıma yönelik teknoloji alanındaki yenilikler ve bununla beraber yeni otomobiller, yeni cep telefonları, yeni işletim sistemleri, yapay zekâ ve buna benzer gelişmeleri sonmedya’da düzenli olarak izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder